De seneste nyheder fra Samsung, Apple, BMW og flere i den tekniske industri

De seneste nyheder fra Samsung, Apple, BMW og flere i den tekniske industri

Samsung har indgivet patent på et nyt foldbart telefondesign. Det er virksomhedens tredje forsøg på at designe en foldbar telefon, men denne gang er de sikre på, at det vil lykkes.

Apple har annonceret, at det vil slå sine iPhone- og Mac-appbutikker sammen til én. Virksomheden planlægger at foretage ændringen med udgivelsen af iOS 13 i 2020.

BMW har annonceret et samarbejde med Waymo for selvkørende biler. De planlægger at bruge Waymos selvkørende teknologi til deres næste generation af elektriske køretøjer.

De seneste nyheder fra Samsung, Apple, BMW og flere i teknologibranchen

Samsung Electronics annoncerer deres nye Galaxy S10 smartphone

Samsung Electronics har annonceret lanceringen af Galaxy S10, deres seneste flagskibssmartphone. Selvom virksomheden ikke har afsløret meget om enheden, forventes den at blive lanceret den 20. februar.

Den nye Galaxy S10 vil have en buet skærm med et mindre hak og en fingeraftrykssensor på skærmen. Den kommer også med mere hukommelse end sin forgænger og vil have 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Telefonen vil også være vandafvisende og støvtæt samt kommer med en opsætning med dobbelt kamera på bagpanelet.

Apple kunne lancere tre nye iPhone-modeller til efteråret

De sidste par uger har der været meget snak om, at Apple lancerer tre nye iPhone-modeller til efteråret. Virksomheden forventes at afsløre sine seneste iPhones den 12. september.

Det er ikke første gang, at Apple udgiver tre nye modeller i samme år. I 2017 udgav de iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Det er heller ikke første gang, de løfter sløret for en opgraderet telefon med nyt design i september – tilbage i 2016 løftede de sløret for deres nyeste telefon – iPhone 7 – i september 7.

Apple kan lancere tre nye iPhone-modeller til efteråret

Seneste nyt

BMW afslører I3 elbil med forstyrrende priser

BMW har afsløret deres seneste elbil på tærsklen til Frankfurt Motor Show. I3 vil være tilgængelig til en startpris på €34.950 ($39.890).

I3 er en helt elektrisk kompakt bil, som vil være tilgængelig med en række-forlængermotor eller uden. I3 er en del af BMW's "Project i", som er dedikeret til at udvikle og producere elektriske køretøjer.

Frankfurt Motor Show har kørt siden 1957 og byder velkommen til udstillere fra hele verden. Det er en af de vigtigste bilmesser i verden, der viser nye biler og teknologi til et internationalt publikum.

Bilens fremtid er her

Bilens fremtid er her, og den er elektrisk.

De seneste nyheder i bilindustrien har handlet om elbiler. Fra Tesla til Mercedes-Benz, alle større bilfirmaer henvender sig til batteristrøm for at imødekomme forbrugernes behov. Bilens fremtid er her, og den er elektrisk.

CVR 374 077 39